Create output folder?

Get help with installation and running here.

Moderators: DataMystic Support, Moderators, DataMystic Support, Moderators, DataMystic Support, Moderators

Post Reply
DFH
Posts: 976
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Create output folder?

Post by DFH »

How about adding a further option to the output filter[s] to create an output folder (if it doesn't yet exist) ?

i.e. When the Output folder option is selected.

This would be very useful when the filter is run from the Windows Shell Extension,
especially if the output folder location could be specified relative to the location of the File[s] to Process.
User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2227
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Create output folder?

Post by DataMystic Support »

Hi David,

TP will create the output folder if it does not yet exist.
Regards,

Simon Carter, https://www.DataMystic.com
https://www.JadeDiabetes.com - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes
https://www.DownloadPipe.com - 250,000 free software downloads
DFH
Posts: 976
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Re: Create output folder?

Post by DFH »

Please ensure that the help pages are updated to state this.

David
User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2227
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Create output folder?

Post by DataMystic Support »

Done.
Regards,

Simon Carter, https://www.DataMystic.com
https://www.JadeDiabetes.com - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes
https://www.DownloadPipe.com - 250,000 free software downloads
Post Reply