File input filter - Use these settings as defaults - doesn't work

Get help with installation and running here.

Moderators: DataMystic Support, Moderators, DataMystic Support, Moderators, DataMystic Support, Moderators

Post Reply
DFH
Posts: 976
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

File input filter - Use these settings as defaults - doesn't work

Post by DFH »

I just tried unticking Process inside compressed files
clicking the button labelled Use these settings as defaults
and then closing the Untitled1 filter (without saving it).

After opening a New filter, the defaults were as they were originally!

Why did the changed defaults not get written to the registry?

Best regards,

David
User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2227
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: File input filter - Use these settings as defaults - doesn't work

Post by DataMystic Support »

The New filter comes from the template Normal.fll, so the Input and Output Filters and any other filters get loaded from there.
Regards,

Simon Carter, https://www.DataMystic.com
https://www.JadeDiabetes.com - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes
https://www.DownloadPipe.com - 250,000 free software downloads
DFH
Posts: 976
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Re: File input filter - Use these settings as defaults - doesn't work

Post by DFH »

That doesn't explain anything. The button did not do what it's label describes!

What else is required of the user to make this work as intended?

David
User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2227
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: File input filter - Use these settings as defaults - doesn't work

Post by DataMystic Support »

Perhaps it should just be invisible on the Input and Output filters.
Regards,

Simon Carter, https://www.DataMystic.com
https://www.JadeDiabetes.com - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes
https://www.DownloadPipe.com - 250,000 free software downloads
User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2227
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: File input filter - Use these settings as defaults - doesn't work

Post by DataMystic Support »

I have implemented a better approach for 10.0.6 - when you click the button, it advises you of the purpose and location of Normal.fll.
Regards,

Simon Carter, https://www.DataMystic.com
https://www.JadeDiabetes.com - Insulin dose calculator for Type 1 diabetes
https://www.DownloadPipe.com - 250,000 free software downloads
Post Reply