Add section header / footer - software bug!

Get help with installation and running here.

Moderators: DataMystic Support, Moderators, DataMystic Support, Moderators, DataMystic Support, Moderators

Post Reply
dfhtextpipe
Posts: 986
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Add section header / footer - software bug!

Post by dfhtextpipe »

TextPipe 10.6 software bug!
Add section header / footer
System / environment variables not found
Context menu inserts don't!
Ribbon dropdowns are blank!
Only TextPipe macros are working.

Also reported by email.

David
David
User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2227
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Add section header / footer - software bug!

Post by DataMystic Support »

We have found and fixed the problem and a release will be out soon to fix it.

Thanks for reporting it!
dfhtextpipe
Posts: 986
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Re: Add section header / footer - software bug!

Post by dfhtextpipe »

Except for the two at the left, the Ribbon dropdowns are still blank!
Screenshot for Add header.
Screenshot for Add header.
Screenshot 2017-12-19 20.08.31.png (104.96 KiB) Viewed 8915 times
Still not fully solved the problems.

David
David
dfhtextpipe
Posts: 986
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Re: Add section header / footer - software bug!

Post by dfhtextpipe »

The first two ribbon panels remain on the left in fullscreen.
These two are the only ones that work.

In full screen, the remaining nine panes move to the right, and leave a gap.
None of these nine panes work properly. There's nothing but blank when you click.

Screenshot 2017-12-19 20.11.07.png
Screenshot 2017-12-19 20.11.07.png (102.24 KiB) Viewed 8915 times
David
David
Keogh
Posts: 1
Joined: Wed Dec 20, 2017 7:22 pm

Re: Add section header / footer - software bug!

Post by Keogh »

DFHr wrote: Fri Jan 05, 2018 7:51 pm The solution must come from DataMystic.

David
I've run into a similar problem as David. Same blank window. Any ETA on the fix or a way to fix it myself somehow?
Last edited by Keogh on Mon Sep 30, 2019 3:14 am, edited 1 time in total.
dfhtextpipe
Posts: 986
Joined: Sun Dec 09, 2007 2:49 am
Location: UK

Re: Add section header / footer - software bug!

Post by dfhtextpipe »

The solution must come from DataMystic.

David
David
User avatar
DataMystic Support
Site Admin
Posts: 2227
Joined: Mon Jun 30, 2003 12:32 pm
Location: Melbourne, Australia
Contact:

Re: Add section header / footer - software bug!

Post by DataMystic Support »

The context menu items not working is fixed for 10.6.2.

The ribbon items on the right not working is expected behaviour. As outlined previously, the ribbon component we use cannot hide unwanted ribbon panels without hopeless corruption. Our best approach for now is to move them to the right.

The add section header/footer filters now show the Insert Control Character and Marco ribbons - these are the only ones that should work for this filter type.
Post Reply